Fagartikler

Oprettet

Find faglige inspirationskilder på Danske Landskabsarkitekters hjemmeside

Vi har oprette et forum, hvor medlemmerne kan finde faglig inspiration og udveksle meninger – i form af artikler, meninger, forskningsprojekter etc. Artikler og indlæg skrevet af DL's medlemmer henvendt til DL's medlemmer!

Det er vores håb, at vi med tiden kan skabe en vidensdatabase af artikler og indlæg til gavn for alle medlemmer. Når der uploades en ny artikel, fortæller vi om det i nyhedsbrevet og deler det på de sociale medier. Her vil du så få mulighed for at kommentere og stille spørgsmål af faglig relevans og komme med konstruktiv kritik.

Læs om guidelines til forfatteren samt til indhold her.

Har du lyst til at byde ind med en fagligt relevant artikel, så skal du indsende dit materiale til dl@landskabsarkitekter.dk .

Herunder kan du se oversigt over de artikler som er lagt op:

  • TILGÆNGELIGHED I LANDSKABSARKITEKTUR

    af Tine Vogt, landskabsarkitekt MDL, DL bestyrelsesmedlem
    Om at implementere tilgængelighed i landskabsarkitektur og om at se muligheder i stedet for begrænsninger. Læs om Tines erfaringer, tips og bud på løsninger i projektfasen, om sanser, ledelinjer, materialevalg og meget mere …
  • STORKØBENHAVNS GRØNNE BYUDVIKLING

    Nyt forskningsprojekt fra Kraks Fond Byforskning kortlægger Storkøbenhavns grønne byudvikling gennem et århundrede, og ønsker Fingerplanen tillykke med de 70 år. Læs mere her.

Foto: Eksempel på specialløsning, Tivoli Hotel, København . Foto: Niels Hejnfelt, Via Trafik Rådgivning A/S